Tarieven

Voor haar advieswerk maakt Stratedge Legal in nauw overleg met haar cliënten – afhankelijk van iedere afzonderlijke situatie – over het algemeen vaste en heldere prijsafspraken. Duidelijkheid vooraf voorkomt vervelende verassingen achteraf.

Voor werkzaamheden in het kader van juridische procedures zijn fixed fee afspraken niet makkelijk mogelijk. De duur van een procedure is afhankelijk van te veel variabelen. Daarom zijn de daarmee samenhangende werkzaamheden eenvoudigweg niet in de tijd te voorspellen. Stratedge Legal hanteert in haar procespraktijk in de regel een uurtarief van €150,00 (excl. BTW en 6% kantoorkosten). In goed overleg met de cliënt en onder bepaalde voorwaarden zijn ook voor wat betreft aan juridische procedures gerelateerde werkzaamheden afwijkende afspraken ten aanzien van het uurtarief mogelijk.

In alle gevallen geldt dat Stratedge Legal er altijd naar streeft om topkwaliteit aan te bieden tegen relatief lage kosten. Of het nou de kosten van starterspakketten voor StartUps betreft, de fixed fee afspraken voor het opstellen van één of meerdere overeenkomsten en interim diensten of de lage tariefstructuur ingeval van procedures.

U kunt voor meer informatie omtrent honorering van werkzaamheden van Stratedge Legal uiteraard te allen tijde vrijblijvend contact opnemen.